Börjat spela Wolfenstein (det nya)

wolfenstein-hitlerstein Jag spelade Wolfenstein 3D när det begav sig och det var sprillans nytt. Jättehäftigt tyckte jag då, och jättehäftigt tyckte jag även när jag nyligen drog igenom det till iPhonen. Efter det kom Return to Castle Wolfenstein som även det var hur grymt som helst, både i singleplayer som i multiplayer. I höstas kom spelet som bara titulerade sig Wolfenstein. Recensionerna för det gjorde så att jag inte vågade köpa det med en gång. Överallt skrev man ner spelet. Detta trots att det är Raven som har utvecklat det och att de brukar göra bra spel. Men när jag såg att jag kunde få ta på det för 165 kr på play.com så kunde jag inte låta bli längre.

Jag har nu spelat ungefär 7-8 timmar in i spelet och tycker att det är betydligt bättre än vad recensionerna har sagt. Däremot kommer det inte upp i RTCW’s klass, men det är iofs få spel som gör. Jag gillar dock inte den här GTA-liknade openworld upplägget som spelet har. Som tur är behöver man inte tänka på det så länge man går efter vart kompassen visar i sann CoD1 modell. Återkommer med mer intryck då det är avklarat. Bioshock 2 kommer i morgon så det kommer antagligen att klämma in sig emellan men så snart som möjligt 😉

  Kategorier: PC

  Kommentarer