Innan schlagern

Om lite drygt 2 timmar så är det då dags igen. Den första kvartsfinalen i melodifestivalen och vi är alla mycket spända inför den. Det är måns, Christine och Dolphan som kommer att hålla i det i år. Kan bli både bra eller dåligt. Jag tycker personligen att Måns är lite stel i sina tidigare programledarroller. Dolph har jag inte sett sedan Universal soldiers, och det var väl ingen överväldigande intryck han gav. Men han och Claude Van Damme spelar i en egen division. Meltzer är väl den som kan rädda kvällen.

Dagens startfält ser ut på följande sätt med kommentarer till.

Anders Ekborg, som är en operasångare med en stor röst. Jag känner att det kommer att bli lite för mesigt för herr Anders. Ballader har jag väldigt svårt för i melodifestivalsammanhang.

Frispråkarn, vem är Frispråkaren? Någon rappare om jag har förstått rätt. Han leder också Svenska Spels odds för att komma sist i den här kvartsfinalen. Jag är inte imponerad.

Jenny Silver, Låter som ett coolt namn, men tittar man lite närmare så är det bara Jenny Öhlund i ett nytt efternamn. Helt plötsligt känns det totalt ointressant igen.

Jessica Andersson, ja, då var det då dags igen för det stående inslaget i melodifestivalen. Förstår inte människan när det är dags att lägga ner?

Linda Pritchard, jag vet inte vem människan är. Bryr mig inte heller.

Ola, favorittippade Ola som skall ha ny frisyr idag? Känns som oväntat, vem bryr sig om hans frisyr förresten? Känns som att han kan gå vidare varken jag gillar han eller inte.

Pain of Salvation, okey, ännu en ballad. Det här kan bli ganska coolt dock. Är väl enda jag är lite pep på att höra.

Salem Al Fakir, ja fast Salem kan han. Det tror vi på, och hoppas.

Jag har inte tjuvlyssnat på låtarna ännu trots att den möjligheten finns. Även om jag som sig bör är helt sjukt pep på vad som komma skall så har jag hållt mig.

  Kategorier: Schlager

  Kommentarer