Jag vågade testa min bakförmåga igen

Trots det stora nederlaget för någon vecka sedan som slutade i 20 stenhårda bröd som inte alls var som jag hade tänkt mig. Det var som finskt bröd fast det inte skulle bli det. Så, efter att ha försökt äta en av de bröden så gick resten rakt ner i sopsäcken. Knäckt av mitt nederlag tänkte jag att jag aldrig mer skulle göra om det här. Men så i dag fick jag då lusten ändå. Jag hade ju en jäst över sedan sist och det vore ju dumt att slänga den. Det är ju som att slänga 1.25 kronor åt skogen. Nä, så snål som jag är satte jag till verket!

_MG_0830

Letade fram ett recept som passade ihop med de ingredienserna vi hade hemma. Därefter ersatte jag 5 dl vetemjöl med dinkelmjöl så att det blev någon slags substans på det hela.

_MG_0837

De små bullarna skulle klippas som ett kors mitt över ryggen.

_MG_0847

Titta va söta de är när de grillas och svettas i 250 grader!

_MG_0856

Resultatet blev helt klart godkänt. Jag älskar bröd med frön och sån skit på dem. Det blir en mycket godare smak på så vis 😉

Nu skall jag sätta igång med min inlämningsuppgift i webbprogrammeringen som äntligen kom ut i dag! Vi skulle göra någon sida som visade bilder och man skulle kunna logga in på sidan för att ändra bildtexterna. Ja det var väl ungefär det i korta drag.

  Kategorier: Hemmamys, Skola

  Kommentarer