Mitt emellan spelen

Eftersom jag köpte säkert 15 spel under Steamrean som varade i flera veckor efter julen så har jag ett helt lager av spel att ta till. Många av dessa spelen var sjukt billiga så som 0.99 euro per spel så det blev många spel för väldigt lite pengar. Jag sitter nu med Kings Bounty Armored Princess eftersom Legends (det första i serien) inte riktigt vill starta upp på min dator. Får något Dx9 fel vilket är konstigt då det är precis samma motor och allt. Men man bryr sig inte riktigt heller då Legends i princip hängde med gratis vid köpet. Desto mer jag spelar desto mer blir jag dock sugen på en ny del av Heroes of Might and Magic. Jag har iofs sedan jag köpte del 5 av den serien i somras inte spelat det så jättemycket, men jag fastnade inte lika mycket med det som jag nu gjort med Kings Bounty. Blir väl att åka ut till stugan och hämta hem det så småningom så jag får bort lite av abstinensen.

Som tur har jag ju nu även tid att plugga lite. I kursen vi läser nu har vi endast en bok som skall läsas igenom vilket är väldigt skönt. Tror jag skall börja med den i kväll efter dagens föreläsning.

  Kategorier: PC, Skola

  Kommentarer