Det kom en dag för tidigt!

masseffect2_wallpaper_1_1280x1024_1_

Mass Effect 2, spelet som för mig inleder en tuff spelvår har anlänt en dag för tidigt. Det är inte konstigt att man som spelare aktivt väljer att beställa spel från nätet då det allt som oftast dyker upp någon dag innan releasedatum. Jag vet när jag arbetade med att sälja spel i en butik så var det stenhårt att vi inte fick släppa spelet en dag för tidigt. Då skulle vi mista de rättigheterna att få spelen en dag tidigt så vi kunde förbereda placeringen i butik som nu sker. Det jag undrar är hur avtalen ser ut för de bolag som skickar ut spel för tidigt. Jag som spelare blir ju bara glad, men hur ser det ut i andra änden?

Nu skall jag dock inte fundera för mycket på det, spelet håller på att installeras och jag skall läsa klart en artikel till i skolarbetet innan jag tillåter mig att gå in och börja spela.

  Kategorier: PC, Skola

  Kommentarer