Mass Effect 2, köpa eller inte?

mass-effect-2-screenshot1

Jag har sjukt svårt att bestämma mig om jag skall köpa Mass Effect 2. Jag velar också mellan om jag skall köpa det till Xboxen eller till PC’n. Nyligen blev jag övertygad om att köpa det till PC, men skall jag det?

Alltså, jag spelade första spelet på Xboxen men var inte lika förtjust som alla andra tydligen verkar vara. Jag gillade Kotor väldigt mycket när det väl begav sig. Kotor 2 var väl dock inte någon höjdare. Men kommer då Mass Effect 2 vara en höjdare? Alltså det ser bra ut och allt man hör om det låter suveränt. Frågan är bara om det är tillräckligt när man jämför med alla annat som kommer runt hörnet. Närmast tänker jag givetvis på Bioshock 2 som kommer blott 2 veckor efter vilket är ett instaköp på PC utan tvekan. Tilläggas bör också att jag inte är klar med Dragon Age vilket håller mig fullt sysselsatt då jag inte är förlorad i Azeroth.

Jag kommer nog inte lägga en förhandsbokning i alla fall utan skall nog hålla ut lite och se hur det blir. Lite fler recensioner får gärna ramla in innan jag överväger.

  Kategorier: PC, Xbox

  Kommentarer

3 kommentarer to “Mass Effect 2, köpa eller inte?”

 1. EmmyZ den 19 januari 2010 19:43

  För mig är det här ett måsteköp. Det är ME2 och Heavy Rain som gäller i vår. Jag lär ha fullt upp med dem och Dragon Age (är inte heller färdig) 🙂 Sen tror sambon att Cataclysm kommer i vår och gör det det … ja då blir det återbesök i wow 🙂

 2. Lunandrez den 20 januari 2010 13:45

  Jag har inte ens spelat ettan (däremot beställt det), men jag valde ändå att förhandsboka Mass Effect 2 så att man har det till senare, i och med att det gick att få så pass billigt hos Gamestop. Byta in 2 spel + betala 1kr vid upphämtning var för bra för att jag skulle låta bli, med tanke på vad man hört om första spelet, och att tvåan verkar kunna uppnå samma klass.

 3. Aftonstjaerna den 20 januari 2010 19:18

  Lunandrez: Är det verkligen 1 krona Gamestop har? I min lokala Gamestopbutik är det stora skyltar med byt in 2 spel och köp ett nytt för 199:- när du förhandsbokar. Det känns så där lagom som en bra deal.

  EmmyZ: Heavy Rain alltså, lite osäker på det själv 😉 Däremot vet vi ju att jag kommer vara fast i WoW igen när Cataclysm äntligen kommer!