Fler funktioner

I dag har jag lagt till de återstående funktionerna som fanns på min gamla sida. Med andra ord så har jag nu ett fullt fungerande WordPresstema(med en del modifikationer) som fungerar precis likadant som min gamla egensnickrade sida. Fördelarna har jag nämnt tidigare och handlar om både säkerhet och enkelhet för mig.

De funktioner som är tillagda i dag är bildflashen där 6 helt random bilder från mitt arkiv visas och de är klickbara så man får upp en större bild. Håller man musen över bilden så får man även en liten bildtext till bilden. Jag har lagt in sökfunktionen på bilderna även om jag först tänkte hoppa över den. Men att hitta en bild bland över 1500 bilder är inte så lätt om man inte kan söka. Därefter har jag filat ännu mer på utseendet med versaler på rubrikerna och en prickad underlinje. En kalender är tillagd så man kan gå tillbaka i tiden. Den fungerar dock bara till 2009 då det var då jag började skriva inlägg i WordPress. För inlägg som går ända tillbaka till 1999 så får man glatt bläddra i Inläggsarkivet.

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer