Knarkat halstabletter

Jag sitter nu på jobbet och har rast. Och det tycker jag är väldigt skönt för jag har knarkat halstabletter den senaste veckan. Det här har lett till att min mage har gjort revolution mot mig. Det känns som att jag har en ihoprullad spikmatta i magen som strävar att få komma ut. Spikarna är givetvis utåt så att det skall göra lite extra ont. Så mitt dilemma är att om jag skall tillgodose magen eller min onda hals. Alltså, just när man står där och funderar så känns det väldigt rätt att låta halsen få sin dos. Men då får man ta konsekvenserna av sitt handlande en 10 minuter efter. Dont do the crime if you cant do the time heter det ju så fint.

När jag kommer hem så kommer maten att stå på bordet. Det är underbart när Anna överaskar mig så med ett SMS. Så jag skall hålla mig hungrig i slutet av arbetspasset och hålla i halstabletterna så att magen inte får en chock när jag blandar i riktig mat i dess kalkulationer för magsmärta. Så, nu slutar rasten. Ses!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.