Veckan är äntligen slut

Äntligen har den här veckan tagit slut. Återstår endast några timmar innan jag kryper till sängs för att vakna upp till en ledig dag. Med en tuff VFU-period och helgjobb bakom mig så känner jag mig inte direkt jättefräsh. Så frågan är nu om jag tar morgondagen som helt ledig, om jag då får dåligt samvete. För det är en hel del att skriva och reflektera över från praktiken. Vad som gått bra och vad som gått dåligt. Finns mycket att tänka på här och hur jag skall gå vidare från den kunskap jag fått. Är lärare ett yrke för mig? Ja än så länge tycker jag absolut det. Jag stortrivs i skolmiljön.

I dag på jobbet var det dags för årets första jullåt! Valet föll som vanligt på Just D’s Nu är det jul igen, som så många år tidigare. Den perfekta jullåten månntro? Sitter för tillfället i bilen och väntar på att Anna skall ha tränat färdigt. Lyssnar på smörmusik. Sådan musik som passar bäst når man känner sig lite hängig med andra ord.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.