Borderlands avklarat!

borderlands_box_art

Då fick jag äntligen Borderlands till PC nästan en vecka efter att alla andra som kör på konsol fick spelet. Jag ångrar mig dock inte att jag valde PC-versionen. Grafiken ser helt sjukt snygg ut! Sedan underlättar kontrollen med mus ett spel som Borderlands där man skall skjuta 100 fiender på 10 minuter. Spelet tog lite drygt 12 timmar att dra igenom när jag körde singelplayer. Jag hann komma till level 35 innan jag började på andra varvet. Ja, jag är nu level 36 och håller på för fullt att dra igenom spelet igen. Detta är om något en bra måttstock på hur bra spelet verkligen är! Och då har jag inte ens testat på coop ännu.

Den enda nackdelen jag ser är att spelet är besudlat med DRM upp till näsroten. Även det faktum om hur de håller pirater borta från servrarna funderar jag lite över. Det är nämligen ingen serienyckel i spelet, vilket känns som ett arv från konsolerna. Annars idel pluspoäng! Köp!

  Kategorier: PC

  Kommentarer