Olustig känsla

I dag när jag vaknade kändes det nästan som att jag hade feber. Sedan gick det över och allt kändes helt plötsligt väldigt olustigt. Jag kan inte sätta fingret på vad det är så det är bara att finna sig i situationen. Sitter i bilen på väg mot Trollhättan nu för ännu en matematiklektion. Känns som att jag kan min matte nu men kände ändå att jag behövde komma ut från innesitandet. I kväll så skall jag förbereda lite inför fältstudierna jag skall göra imorgon. Efter det skall antagligen jag och Anna ut och springa en liten sväng. Anna fick lite blodad tand senast när det kommer till att springa sträckor längre än 5 kilometer. Därefter blir det filmtajm! Det är Annas tur att välja film så det enda positiva med det är att det är min tur nästa gång 😉 Du läser väl inte här ändå älskling? : P

  Kategorier: Personligt, Skola

  Kommentarer