En kall natt

image703952366.jpgLigger här nu på morgonen inkurad under det varma täcket. Utanför täcket har vi en 13-14 grader vilket inte är jättevarmt. Fast det var värre igår kväll när även täcket hade den temperaturen och man var tvungen att krypa ner. I dag är det antagligen den sista morgonen här ute i stugan i år. Vi kommer att vinterbona alla ömtåliga prylar. Vilka kanske inte är så många till antalet men vi vill ju inte att det skall komma frost in i kretskorten. Jag menar, hur skulle du själv tycka det var om du fick frost i dina kretskort?

Anna skall följa med mig på min långa löprunda i dag. Den som är 8.5 km. Dock har jag lovat henne att vid Volvo så kan vi gå resten om hon inte orkar mer. Det blir ändå 7 km dit och är det vi skall springa varje vecka, minst. Ja för det har tyvärr inte vart någon tid över tidigare i veckan så då får vi ta allt på en och samma gång.

Sedan i kväll så är det fotboll för hela slanten hemma i myssoffan 😉 Och där hemma har vi minst 23 grader i lägenheten!

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer