Skolarbete, skolarbete

Jag förstår inte riktigt det här med skolarbete alla gånger. Visst, det skall göras och så. Men varför är kvantiteten viktigare än kvaliteten? Jag sitter här och försöker få ihop en text som skall vara ca 2 sidor. Det som skall vara med har jag skrivit på en halv sida. Nu återstår alltså ett sjukt stort ordbajsande för att jag skall bli godkänd. Jag kommer i de här 1.5 sidornas ordbajs inte lägga till något vettigt alls, utan enbart ta och formulera om hela texten så att den blir med utdragen och mer svårläst. Egentligen är det inget problem, med åren i skolan har jag blivit en ganska duktig ordbajsare, men så här på en lördags morgon känns det som en jättelång uppförsbacke att hålla på att fåna sig med.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.