Tales of Monkey Island – Kapitel 2

tales-of-monkey-island-2Då har jag precis klarat av kapitel 2 av Tales of Monkey Island. Och jag måste verkligen säga att jag verkligen älskar den här spelserien. Detta är verkligen det bästa som har hänt äventyrsgenren sedan Day of the Tentacle. Helt sjukt bra och lagom svårt. Eftersom jag har blivit latare med åren så har jag inte längre tålamod att sitta i flera timmar och fundera på hur jag skall använda teskeden för att komma förbi ett troll-problem. Jag uppskattar verkligen svårighetsgraden på det här spelet och hur allt faller sig självklart. Man får hela tiden, aha-upplevelser då man kommer ihåg en rolig sekvens sedan tidigare när en ny scen spelas upp och förstår direkt att det är det här man skall göra för att komma förbi. Äventyret är ungefär 4 timmar långt och med andra ord alldeles lagom och nu väntar jag spänt för att få se hur nästa del kommer att fungera. Älskar verkligen de cliffhangers de använder sig av i dessa episodspel. Kärlek!

  Kategorier: PC

  Kommentarer