Ett helt gäng nya bilder uppladdat!

_MG_2942 Nu har jag äntligen fått tummen ur och laddat upp ett helt gäng bilder från vår bilresa till Öland. Den här gången handlar det om 34 bilder som du kan studera om du klickar här. Alternativt så kan du gå in under kategorin Sverige och sedan klicka dig fram. Resan som sig har jag egentligen inte så mycket att säga om som jag inte redan har sagt, då jag livebloggade från plats. Men det var en mycket lyckad resa på alla sätt och vis.

Vad har vi mer att komma med nu då. Jo, idag så var jag ute en sväng och sprang för första gången på länge inne i stan. Är ju van att springa ute vid stugan. Och jag kände mig allt lite folkskygg, alltså mer än vanligt, när jag trampade ut inför rundan. Jag bestämde mig att springa genom skogen så jag slapp att möta någon annan. Förhoppningsvis så lägger sig den här folkskyggheten tillbaka på normal nivå snart så att jag slipper åka ut ända till stugan för att göra mina rundor.

I går så var vi ju på det här Lane Loge för att se dom där Larz Kristerz för andra gången i år. Jag vet faktiskt inte om jag kände mig för gammal eller för ung för det här stället. Det var något som kändes väldigt fel och jag kände mig inte alls bekväm att röra mig runt. Bara för detta så blev jag stel i ryggen och fick jätteont i denna. Men, nu har vi varit där och sett vad det är för ställe åtminstone. Så nu behöver vi inte åka dit på ett antal år(30-40?).

Nu har Anna kommit hem från jobbet och skall tydligen åka och bada. Jag hoppas att hon kommer välja havet den här gången, känns så sunkigt att åka upp till Bjursjön och bada. Det ligger liksom döda älgar och mopeder och annan död skit i det som många här i området kallar Döda havet.

  Kategorier: Bilder

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.