Helt okey golfrunda

image I dag satte jag på mig GPS-klockan och pulsbandet innan jag gav mig ut på en 9-hålsrunda med Daniel. Tänkte att det vore kul att se hur långt man går och hur många kalorier man gör sig av med på att spela golf. Själva golfen blev helt okey med en vinst mot Daniel med 14 slag, och det är ju helt okey med tanke på att vi bara spelade 9 hål. Även fick jag min första birdie tack vare en chip utanför green och ner i koppen. Kändes bra 😉

322 kalorier blev jag av med på denna runda som var ganska exakt 5 kilometer. Det som var lite intressant att titta på när det gäller pulsen var att maxpulsen låg på 154 slag per minut. Detta visade sig förståss vara i backen mellan hål 11 och 12 där jag tryckte på ganska ordentligt. Annars låg medlet på 97 vilket får anses ganska normalt.

Känns som att detta inte var sista gången jag tar med mig klockan ut på banan. Är faktiskt riktigt roligt att se precis hur man gått på banan. Notera gärna den raka vägen jag gått på hål 17 som går precis jämt med landningsbanan. Går givetvis att studera dessa data i mängder, men givetvis intresserar det inte er utan bara mig så jag kommer att göra det i tystnad och så får ni helt enkelt titta på bilden bara 😉

  Kategorier: Golf

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.