En semestervecka är nu framför oss

Nu har vi äntligen landat ute i stugan för en underbar semestervecka. Nu är det i och för sig bara en kortvecka då jag börjar jobba igen på lördag, men ändå! Tiden då langos utgjorde en del av tidsplaneringen under ett par veckor är nu till ända 😉 Det känns faktiskt riktigt skönt att den onyttiga perioden är till ända. Samtidigt var det ju väldigt gott, men så kan man ju inte hålla på. I morgon om det håller upp så skall jag förhoppningsvis börja snickra upp innertaket på vårt förråd/kontor/kylskåpsrum. På tisdag så kan det vara så att det är dags för en golfrunda. Ja, det var ju ett tag sedan nu som jag stod där på första tee och slog ut en boll. Kommer säkert att gå sådär. Tyvärr var jag ju på g ett tag där i början av sommarn, men det kom snabbt av sig.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.