Vi hade ett golv där under

I vår stuga som är ca 14 kvadrameter stor så står det i mitten en dubbelsäng som tar upp nästan halva utrymmet. Resten av platsen slåss ett bord, tre stolar, 4 garderober, ett kylskåp och 2 bautahögtalare om för att få så bra plats som möjligt. Om nu inte det vore nog så har de senaste veckorna legat madrasser, kartonger, kläder och en massa bröte överallt på den lilla plats som möjligen fanns kvar. I dag har vi dock lyckats avlägsna detta bröte och förpassat dess existens ut i den ännu inte färdigbyggda kontorsfaciliteten som sitter dörr till dörr från vår lilla stuga. Så helt plötsligt uppenbarar sig ett vackert trägolv framför(under?) våra fötter. Just nu kan jag inte sluta stirra på det otroligt vackra golvet.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.