Ut mot Kungshamn!

Jag ingår som bekant i UFF vilket är ett lag som fyra gånger om året möter Kungshamns motsvarighet, KFF. I dag är det dags för Kungshamn att ha hemmaplan och vi skall ut och möta dem, främst i grenen Fifa 09. På sommarsessionet är det dock lite fler grenar som tillkommer. Vi kommer att spela riktig fotboll på både stora mål och små mål. Sedan kommer en strafftävling till som en extra krydda. Allt avslutas med den traditionella Fifa-turneringen vilket kommer att vara den sista med Fifa 09 då 10:an kommer innan nästa session. Utsikterna för att vinna hela klabbet ser väl inte sådär jättebra ut. Däremot har vi varit nära att vinna själva Fifa-delen två gånger i rad nu så jag hoppas att vi har satt formen rätt. UFF innehåller ändå 3 gamlingar och 2 ynglingar mot 5 ynglingar så om inte rutin och visdom hjälper oss så har vi nog ingen chans i de kvicka fotbollsgrenarna.

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.