En runda med skoskav, eller?

image Dagens runda mätte in på 8.01 km och tog 47.22 minuter att springa. I dag kunde jag knappt gå rakt på foten när jag vaknade. Skoskavet hade gjort hela foten till en enda stor klump som inte lydde mig. Jag tänkte att jag ändå måste testa. Så jag satte på skavsårsplåstret som jag köpte av Louise i går, tog på mig skorna och kände, aj detta går aldrig. Men då tänkte jag att jag kunde leta upp mina gamla joggingskor som jag inte använt på ett par år nu. Med dessa på mig så kändes det som man flög fram. Skoskavet var som borta. Detta får mig att grina lite illa då jag gav nästan 1000 kr för de andra nya fina löparskorna, som jag nu antagligen får lägga på hyllan tillsammans med andra finskor som jag hatar eftersom de skaver.

I övrigt så har jag under morgonen försökt leka lite med kategorier och taggar så som många bloggar kör med. Jag kan väl säga så att jag lyckats i den mån av att kunna placera ut taggar och kategorier under varje inlägg. Däremot händer det inget när man klickar på länkarna. Inte än i alla fall. Jag kommer återkomma när det fungerar som det skall. Sedan kommer problemet med mobiluppdateringen och taggarna genom denna. Då måste jag skriva om den applikationen också för att det skall fungera, och det vet jag faktiskt inte om jag är så där jättesugen på riktigt än. Eftersom jag skall köpa ny mobil i slutet av juli så känner jag att just den biten får vänta. Jag tror Ni överlever även om det är tomt på tagg och kategoriplatsen på de inlägg jag uppdaterat med mobilen 😉

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.