Lite kortare löpning i dag

image

 

 

I dag hade jag planerat den här rutten som Ni ser på bilden. Däremot kände jag efter en 3-4 km att jag skulle antagligen klara av att springa lite drygt en mil istället för den här 5 km-slingan. När jag några hundra meter efteråt kände att det började göra ont i foten upptäckte jag att jag blödde genom både plåster och strumpa. Det var mitt eviga skoskav som aldrig vill gå över. Så det var bara att packa ihop och välja snabbaste vägen hem istället.

Om Ni funderar på vad det är för superstor dipp precis i början av sträckan så vill jag bara säga att det var en ganska tuff uppförsbacke direkt på sträckan. Sedan sprang jag fel och fick springa tillbaka en sväng för att komma på rätt spår igen.

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.