I dag har jag träningsvärk

I går fick jag någon knäpp att jag skulle ut och springa. Jag tänkte att jag skulle skita i min diet som jag blir vansinnigt hungrig av. Kan inte vänta tills dagen då jag kan slänga i mig en kebabpizza igen 😉 Jag tänkte så här helt enkelt, att istället för att svälta sig till form och inte få äta det man vill så är det bättre att röra på sig så att man kan äta det man vill. Det borde ju rimligtvis vara mycket bättre? Från början tänkte jag bara ta en vanlig 3 km runda på en kvart men det slutade med en 7 km lång runda genom stan. Det var förövrigt första gången jag sprang inne i stan och inte på en löparbana. Men jag måste erkänna att det gick riktigt bra. Så det får nog bli flera gånger på det viset så det blir lita variation på det man ser runt omkring sig. Det är nästan så att jag är lite sugen på att ta en tur till i dag när träningsvärken har lagt sig lite.

Annars sitter jag med skolarbetet för tillfället. Det börjar närma sig slutet nu på det. Fredag är dagen som det skall vara inlämnat och jag tror att jag kan ha ett råmaterial färdigt redan idag. Det innebär att jag i morgon kommer att sitta och rätta alla syftningsfel, meningsuppbyggnadsfel och likande. Underbart! Nä, nu åter in i böckernas värld…

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.