Är mitt inne i en nyttig tvåveckors period

image Den här lilla bilden har varit på Aftonbladets förstasida sedan jag började med den här nyttiga perioden i tisdag. Skall alltså vara nyttig från tisdag denna vecka till fredag nästa vecka(fest hos Lisa). Problemet med den här bilden är att den gäckar mitt sinne något så sjukt mycket. Har Ni sett en sådan här godbit någon gång, då vet Ni vad jag pratar om när man verkligen försöker hålla sig i från det. Jag har väldigt dålig disciplin om Ni frågar mig själv.

Sedan kan man ställa sig frågan vad sjutton den här bilden gör under Aftonbladets viktklubb.se? Jo, hemligheten är att istället för smör så använder de sig av lättmargarin istället. Ett konstgjort margarin med lite mindre fett i med andra ord. Däremot är det lika mycket socker i som vanligt. Så vad är då detta för skit kanske Ni undrar? Det undrar jag också, men tar de inte bort den från förstasidan snart så kommer jag inte att klara av den här perioden Crying

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.