Doom 2 avklarat!

doom

Nu kan jag då lägga Doom 2 till spelen som jag har klarat! Ja, i och för sig så klarade jag ju det redan då det begav sig någon gång 1994-95 typ. Det var på vissa banor som jag bara fastnade och tröttnade en säng men efter några dagars vila så satte jag mig med det igen och då verkade det som det fungerade bättre 😉

Min tanke var även att gå igenom Doom 1 nu men jag kommer att sakna det dubbelpipiga hagelgeväret så vi får väl se om det blir en sådan spelgenomgång. Helt klart är att jag rekommenderar det till alla Er som inte har spelat igenom det någon gång. Det står sig faktiskt mycket bättre än de 3D-spelen som släpptes vid 96-97 ungefär. Detta dock tack vare den öppna källkoden och att duktiga folk har byggt om motorn så att den ser riktigt schysst ut.

  Kategorier: Doom, PC, Retro

  Kommentarer