Helt mör i kroppen sedan igår

SnapshotJPEGI går var så då äntligen premiär för mitt återtåg i golfens värld. Efter lite stök och bök med vilken klubb jag skulle vara medlem i så föll tillslut lotten på Uddevalla GK som Ni här på bilden ser. Bilden är inte tagen i går utan är hämtad från deras webbkamera minuten innan det här inlägget är publicerat. Och som det ser ut nu så regnar det och är väldigt tråkigt väder. I går däremot så var det härligt väder, inte jättevarmt men inte heller för kallt. Rent spelmässigt så måste jag säga att det gick över förväntan. Jag tog fram drivern för första gången på 5-6 år och spelade med den istället för de vanliga järnklubborna som jag annars har slagit ut med. Närspelet funkade helt okey med 1 chip utanför green rakt i koppen.

Nu ser det ut som att jag kommer spela på tisdagar under sommaren så det skall bli jätteroligt. Skall även testa Färgelanda så småningom eftersom jag där har 50% rabatt på greenfeen. 

  Kategorier: Träning

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.