Spammet kom även hit tillslut

Jag hade problem med spam tidigare på min gästbok som jag tack vare detta fick plocka bort då spammet hela tiden kom runt mina insatta åtgärder. Nu har spammet kommit till kommentarerna och på grund av detta så har jag begränsat vissa ord som man får använda sig av när man kommenterar. Dessa ord är inget jag kommer att gå ut med vilka det är utan skriver Ni bara vanliga kommentarer så kommer Ni inte märka av detta. Länkning till andra sidor kommer att fungera men inte alltid, så om Ni hade tänkt länka till något ställe i Eran kommentar, tänk på att det är inte säkert att det kommer att fungera. Dock har inga länkar hittills funnits i kommentarerna så jag tror inte detta kommer att bli något problem 🙂

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.