Sugen på en kajak

I dag när jag satt som intensivast och skrev på min skolrapport så häjde jag ofta ögonen och tittade drömmande ut mot havet. Det låg stilla och fint och bara väntade på att jag skulle klyva det med en kajak. Mitt problem här som kanske inte havet förstår är att jag inte har någon kajak och kan tyvärr inte klyva det. Jag såg i höstas en annons om en kajak för 5-6000 vilket jag ångrar att jag inte slog till på. Stadium har ett paketpris med liknande kajak för 8495 kronor inklusive paddel(värde 599:-). Vilket gör att jag hade tjänat typ 2000 kronor om jag hade slagit till i höstas. Detta gör mig ledsen då jag verkligen, verkligen, verkligen vill ut och bara paddla runt ensam på havet. Jag och min kamera givetvis. Jag får fortsätta drömma ett tag till, åter till rapportskrivningen!

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.