Höll på att försova mig

När man vaknar av väckarklockan på morgonen och inte går upp med en gång så är risken stor att man somnar om igen. Att kunna tajma uppvakningen igen utan någon väckarklocka är inte alltid så lätt. När jag vaknade i morse så stängde jag helt enkelt av klockan som vanligt och låg kvar lite i sängen för att morna mig. Tyvärr var det alldeles för skönt och jag somnade. Som tur var så vaknade jag efter en halvtimme igen så att jag precis skulle hinna äta och ta på mig för att åka iväg till dagens fältstudier. I dag skall vi vara ute en stor del av dagen, tyvärr verkar inte vädret vara riktigt så bra som det var i går. Jag ser en blå himmel långt bortom alla mörka moln och jag hoppas att molnen flyttar på sig snabbt nu, för nu är det snart dags.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.