Det var ju nästan sommar

Ja, i fredags kändes det nästan som att det var sommar. Det var första maj och lite drygt 20 grader. Jag personligen tyckte emellanåt att det var äckligt varmt och fick nästan gå in för att det värmde så jobbigt. Henrik och Maria var på besök hos oss ute i stugan och både jag och Henrik tog oss ett litet dopp i havet. Det var svinkallt och mina fötter frös till stora isklumpar när jag gick där i vattnet. Därefter kom även Maggan och Åke ifrån Umeå på besök till oss. En mycket trevlig dag med andra ord. Sedan var det dags att jobba på lördag och söndag men eftersom vädret inte verkade vara så härligt längre så gjorde det inte något.

Just nu sitter jag i stugan tidigt på morgonen för att börja plugga. Har skaffat mig ett sådant där 3G modem som fungerar sådär här ute. Det är ju berg och skit överallt så det är inte alltid så lätt att få mottagning.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer