Verkligen jättetrött

Sitter här nu ungefär 40 minuter innan jag skall åka till skolan och somnar nästan. Jag har kört Anna till bussen mitt i natten och nästan inte sovit någonting. I dag skall vi ha musik i skolan och jag gissar att det kommer att ingå antingen något instrumentspelning eller sång. Vilket jag inte vet är så passande för mig ens i ett piggt och vaket tillstånd.

Kursen vi läser nu känns så där härligt teoretisk. En massa svåra ord som man inte förstår vad de betyder. Och eftersom man inte förstår vad orden betyder förstår man inte heller vad böckerna handlar om. Men för att avsluta det här positivt så är det skönt med en ordentlig utmaning något som föregående kurs inte gav. Däremot inte sagt att föregående kurs var ointressant, tvärtom! Men utmaningen uteblev.

  Kategorier: Skola

  Kommentarer