Ut till stugan i sommarvädret

I dag skall vi ta oss ut till sommarstugan för att titta till den en sväng. Det är ungefär 18 grader utomhus just nu och då är klockan bara nio ännu så vi kan antagligen vänta oss en varm och härlig dag. Jag tänkte mig även att jag skulle smita upp till min naturruta för att se vad som har hänt där sedan i söndags. Det börjar ju dra i hop sig för den stora naturrutefinalen.

Så kameran kommer att finnas med på vägen ut mot stugan vilket kan resultera i lite bilder här och var. Men vi får se, jag är extremt lat när det gäller sådana här saker. Samtidigt har en fågel viskat i mitt öra att morgondagen kommer att innehålla vissa fysiska aktiviteter utomhus. Så vi får se hur mycket jag orkar anstränga mig i dag, nu med den vetskapen i bakhuvudet.

Så hur ser påskfirandet ut då undrar Ni givetvis! Ja, vi hade tänkt att köpa pizza och se på en film i kväll. Det är vårat sätt att fira att påsken är här. Eftersom ingen av oss äter ägg så får det bli på det häringa viset. Eventuellt får vi baka en sockerkaka där det ingår ägg och äta den som om det bara vore ägg. Ja, det är inget bestämt ännu i den frågan så vi får ta en funderare på det. Jag vet inte vem det var som sade att man måste äta ägg på påsk, för inte hade han/hon tänkt på att det faktiskt finns personer som hatar ägg. Glad påsk på Er!

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer