Call of Duty 4

call_of_duty_4_pc_06

Jag köpte som sagt Call of Duty 4 häromdagen och har nu spelat det ett par dagar. Om jag har förstått det hela rätt så finns det i multiplayer 55 stycken levlar. Jag med mitt MMORPG-beroende nappade ju genast på detta och började levla. Har kommit till level 12 nu och känner att det börjar ta sig. Detta är egentligen det första FPS på konsol jag spelar på riktigt så att säga. Annars är det bara tangentbord och mus som gäller. Och givetvis är det fortfarande bäst att köra dessa spelen på PC, men det är ju så skönt att sitta i soffan 😉

Jag spelade ett par matcher med personerna på forumet till Spelradion. De var väldigt duktiga, förståss, och hjälpte en nybörjare som mig mycket för att komma igång. Körde ett läge som kallades för domination som jag tyckte var riktigt skoj när man samarbetade! Search and destory påminde väldigt mycket om bombuppdragen i CS och var även de roliga.

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer