Ännu inget Street Fighter 4

suncom_tac_2Jag har väntat och väntat. Tror jag beställde spelet på releasedagen från cdwow. Ja visst det var jättebilligt och kostade endast 359 kronor så jag får väl betala i tiden det tar för spelet att anlända till min brevlåda istället. Problemet är bara att jag börjar få abstinens av att få spela detta nu mot min äkta hälft. Jag spelade Street Fighter 2 ganska mycket på min gamla Amiga 500+ när det begav sig. Med en Tac-2 i högsta hugg var jag näst intill oslagbar. Men när jag nu senast köra Street Fighter 2 HD på ps3an så slog min äkta hälft mig på fingrarna rejält. Jag känner mig som en slagen gammal hjälte. Har jag blivit så sjukt mycket sämre eller är min äkta hälft en naturbegåvning? Jag skulle tippa utan att vara elak att det är jag som har blivit mycket sämre. Sedan är jag inte heller van med flera knappar än en 😉

  Kategorier: Amiga, PC

  Kommentarer