Resident Evil 5

16708_resident_evil_5

Jag funderade länge på om jag skulle skaffa Resident Evil 5. Gamestop hade ju ett erbjudande om att byta in 2 spel och sedan få Resident Evil 5 för 199 kronor. Jag tycker det är ett schysst erbjudande. Men nu är det försent eftersom detta var bara om man förbokade spelet. Men även om jag hade fått spelet till detta bra priset är jag ändå lite osäker på om jag tycker om det. Jag har inte spelat något Resident Evil-spel innan fyran på Wii. Men jag är rädd att jag gillade det mycket på Wii tack vare dess kontroll. På Ps3 eller Xbox är det inte samma kontrollsätt. Ja jag har spelat igenom demot ett par gånger nu och kan ändå inte bilda mig en uppfattning om jag tycker det är bra eller inte. Jag tror ärligt talat att detta spelet är ett Sexydeal-spel som jag kommer slå till på när det är billigare än 200 kronor om ett år kanske.

  Kategorier: Nintendo, Playstation, Xbox

  Kommentarer