Min Xbox har ett eget liv

115-200708271608300px-xbox_360

Min 360 har ett eget liv. Den bootar om när jag bytar kanal på TV’n. Sätter jag på den innan TV’n så går den igång som vanligt, tror jag. När jag sedan typ 10 min efter slår på TV’n ser jag uppstartningssekvensen från Xboxen. Detta innebär att jag inte kan ha på Xboxen om jag inte samtidigt har på rätt kanal på TV’n. Jag kan inte switcha snabbt över till en annan kanal för att se om något program har börjat för att sedan gå tillbaka och fortsätta spela. Det jag ser då är Xboxloggan och jag är tillbaka till dashboarden. Så om jag inte kom ihåg att spara innan jag bytte kanal så är det väldigt, väldigt synd för mig. Förutom detta lilla irriterande problem är jag helnöjd med mitt Xboxköp som jag gjorde förra lördagen.

Jag är fortfarande helt fast i Fable 2. Tyvärr är min äkta hälft minst lika fast i sina TV-program finns i hur många exemplar som helst av. Så med bara en TV blir det ett stort problem här hemma. Ett problem som aldrig uppstod när jag var 100% PC-spelare. Nu står bara PC för ungefär 30% av spelandet från min sida. Det är World of Warcraft och alla FPS som intresserar mig. FPS skall spelas på PC, så enkelt är det. Så varför jag gett mig på Killzone 2 på PS3an förstår jag inte riktigt. Fick det ju för 199:- så det kan ju ha varit en bidragande orsak.

  Kategorier: Åsikt, PC, Xbox

  Kommentarer