Gårdagens melodifestival

Ännu en helg har gått. Ännu en melodifestival har gått. I går var det inte ett bra startfält överhuvudtaget. Att jag nog tyckte att BWO ändå var bäst säger nog en hel del. För BWOs låt var egentligen inte så jättebra, men tog ändå resten av startfältet relativt lätt. Och vad skulle Mikael Rickfors här och göra? Låt oss komma ihåg honom som den bra artisten han är och inte för gårdagens uppträdande med en typisk G-son låt som alltid låter likadant.

Själv börjar jag bli lite rastlös nu. Jag har lovat att inte väcka Anna men jag har varit vaken sedan åtta och klockan är nu tjugo i tio. Jag har på känn att det kan bli en sovmorgon till typ halv tolv eller liknande. I dessa stunder hade det varit guld att haft ett par trådlösa hörlurar som man kunde använda till TVn. Funderar på om mitt bluetooth headset jag har i bilen kan fungera som hörlur till i alla fall datorn och ps3an. I de fallen kan man ju se på film genom någon av dessa. Men jag orkar inte gå ut och hämta den nu ändå så får försöka vara lite förutseende tills nästa gång det vankas maratonsovmorgon för Anna.

  Kategorier: Playstation, Schlager

  Kommentarer