18 nya bilder från Fjordfestivalen

Nu har jag valt ut 18 bilder från en fest vi hade i slutet av Juli. Då var det varmt vill jag lova. Det var bara överkroppar, fläktar och mycket vatten för att uthärda den värmeböljan som låg över Uddevalla dagen till ära. Först var vi hemma hos oss en kort sväng med lite Buzztävlande för att sedan gå ner till ett Langosstinkande område mitt inne i stan. Dansade gjorde vi i dansbandstältet på det sätt som bör sig när man kommit upp i sådan respektabel ålder som vårat sällskap befann sig i.

Bilderna har jag placerat som sig bör under länken Fester. Det Ni får tänka på är att alla bilder under 2008 inte sorteras i ordning tyvärr. Däremot ligger alltid 2008 före 2007 osv, men inom varje årgång så kan det hoppa lite upp och ner. Därför ligger just nu Andreas bröllop ovanför denna festen trots den var tidigare. Aja, bara så att Ni vet.

  Kategorier: Bilder, Fest

  Kommentarer