Oh what a night

Oh what a night är en titel på en grymt bra låt från förr. Det är även titeln på våran natt. Uppskattningsvist var det inte mer än 2-3 grader i luften. För att inte frysa ihjäl fick man begrava huvudet i sovsäcken. Mycket sömn blev det inte heller. Tror vi båda somnade någon gång mellan 4 och 5.

Vi valde att lägga till några kronor för att få sova i en helt okey stuga med egen trädgård samt ett vacket vitmålat staket runt våran tomt. Kylskåp och el var även det lyx som vi under resan inte har varit vana vid. Vi har för att lyxa till det ännu mer köpt egna 100% bomullssängkläder. Jag menar, nu har vi levt snålt i en vecka så de 2 sista nätterna tyckte vi det var värt att inte snåla på lyxen. Vi kanske till och med beställer in lite champangekvällsmat från receptionen. Bara ring 0:an så kommer vi sa tjejjen i receptionen. Okey, hon sa det på finska men jag kunde med lite krångel få fram det jag tror hon menade.se

  Kategorier: Semester

  Kommentarer