Lite smått och gott

I dag har jag lagt till 8 nya bilder som jag tog veckan efter vårat bröllop, i väntan på bröllopsresan med andra ord. Dessa bilder hittar Ni under kategorin Bokenäs här till vänster.

De nästföljande bilder jag kommer att lägga upp är ifrån bröllopsresan till Kreta. Dessa kommer dock få vänta ett litet tag. Nu har jag nämligen nyss gått på semester och kommer att bosätta mig ute i sommarstugan i 2 veckor. Kan lova att en och annan bild kommer att bli tagen också. Sedan kan jag säga att det tar en liten stund att gå igenom och redigera över 700 bilder 😉

Annars då? Jo, efter semestern återvänder jag till jobbet som vanligt. Dock kommer jag endast arbeta där i 2 veckor för att sedan gå vidare till nya arbetsuppgifter på företaget Inet Data. Det skall bli både kul och spännande samt väldigt skönt att korta av pendlingen 2 mil enkel väg. Att det sedan är mycket närmare stugan innebär att jag kan bo där medans jag jobbar och vädret håller i sig.

En sak till som jag ser framemot nu under semestern är det att jag förhoppningsvis skall ut och spela golf en av dagarna. Jag tror inte att jag hållt i en golfklubba på 2 år nu och då endast på ranchen. Det skall bli mycket spännande 😉

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer