Många nya bilder

Ja i går var vi då ute vid sommarstugan igen. Vi sov över från måndag till i dag faktiskt. Jag åkte direkt därutifrån till jobbet. Det kändes verkligen som om man hade fått en hel helg därute. Och det mina vänner, kan jag säga att jag behöver emellanåt. Man är bara så otroligt avslappnad där ute. Under tisdagen passade vi då på att ta en långpromenad. Vi gick lite drygt 1 mil runt hela stället och lite till. Under denna tur så lyckades jag knäppa en 150 bilder ungefär. Av dessa bilderna har nu 27 stycken letats sig ut på sidan. Dessa hittar du under länken Bokenäs här till vänster.

Jag har i dag efter jobbet äntligen fått fart på benen igen. Dock satt det lite träningsvärk i dem sedan maratonpromenaden i går. Det fick bli en liten runda löpning i skogen. Rundan är på ungefär 2.5 kilometer. Jag har inte mätt den så den kan både vara kortare eller längre. Jag sprang den i dag på lite drygt 16 minuter. Jag hoppas verkligen att den är längre än så för mitt personliga rekord sedan mellanstadiet ligger på 11 minuter på 2.5 kilometer. Förra sommaren var jag dock nära det rekordet då jag sprang på 12.50. Jag får nog se till att pumpa däcken på cykeln och starta igång min gamla cykeldator för att ge mig ut i skogen och checka detta.

Nu kommer en helg utan sommarstugan, då jag arbetar hela helgen. Antar att det inte kommer att komma upp några direkt nya bilder heller då under helgen. Eller vill Ni se bilder ifrån bilvägen från och till jobbet?

  Kategorier: Bilder, Personligt, Träning

  Kommentarer