Snart vår

I dag är det då den sista dagen i Februari. Detta innebär kort och gott att det alltså är Mars i morgon. Jag tar en titt på termometern och den visar vama 5.6 grader utomhus. Detta är riktigt varmt med tanke på att klockan snart är 22.00. Jag funderar lite på varför inte den här riktigt kalla vintern kom. Okey, det var kallt i 2 dagar eller något sådant, men det är ju inte en riktig vinter. Kupévärmaren jag köpte till bilen har väl egentligen inte behövts användas mer än 3-4 gånger. Sedan har den givetvis stått på och dratt energi ändå, men man vet ju aldrig om det skall bli kallt dagen efter eller inte.

Jag har nu valt mina semesterveckor och om allt går som jag vill och chefen godkänner dessa val så kommer det att bli 3 veckor i början av sommaren och 2 veckor i slutet av den. Ja, för det låg på min lott att ha tidig semester i år. Inget fel med det, men när man sen kommer tillbaka innan de andra ens har gått så känns hösten väldigt lång. Så därför la jag in 2 veckor i slutet också som man kan se fram emot. Jag tror detta är den bästa lösningen oavsett när man från början skulle haft sin semester.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer