Nytt år och lite nya bilder

Hej på Er alla. Nu var det skrämmande längesedan jag uppdaterade något här. Hoppas Ni alla har haft ett trevligt nytt år. Första månaden under 2007 har redan passerat. Själv har mycket av den här tiden sedan senaste uppdateringen handlat om sjukdommar. Jag har varit sjuk jag vet inte hur många gånger. Nu sitter jag här och snörvlar och hostar. Har precis blivit av med febern och skall iväg till jobbet igen imorgon. Det kommer nog gå nätt och jämt. Har nästan ingen kondition kvar.

Jag passar även på att lägga upp lite nya bilder på sidan. 16 stycken är dom till antalet. Dessa bilder har jag även gjort en ny kategori till som heter Norrland. Du gissade rätt, dessa bilder är tagna uppe i Norrland. Fast i denna kategorin så är jag faktiskt så fräck att jag slänger in lite bilder ifrån Finland också. Det var ändå på samma resa som jag tog alla dessa bilder. Du hittar dem alla här till vänster under Bilder.

Jag har även i alla fall 3 stycken till fototillfällen som jag tänkte slänga upp här i det närmaste. Höjdpunkten från dessa fotosessioner måste vara resan till Visingsö. Mycket vacker ö, enkel att fotografera. Tyvärr tack vare ovan nämda sjukdommar så har jag inte orkat med att ta lite nya kort åt Er. Men som sagt, de halvårs gamla bilderna som jag har på vänt är ju helt nya för Er i vilket fall. Hoppas Ni inte hade väntat Er några vinterbilder bara.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer