Nya partybilder

Äntligen så var det dags för lite nya bilder igen. Fast egentligen är dom inte så speciellt nya. Den sjunde juli hade jag en liten fest här hemma och det var då dessa bilder knäpptes av. Jag känner dock att jag börjar komma i kapp lite med bilduppdateringen. Har nu bara 5 tillfällen kvar som jag skall uppdatera innan jag har kommit ikapp mig själv.

Tyvärr har jag missat det mesta av den vackra hösten eftersom allt gick så snabbt från sommar till regn och rusk. Får se om jag hinner med några härliga höstbilder innan den första snön ramlar ner på backen.

Om någon undrar så är det mycket riktigt Daniel som döljer sig bakom dessa vackra solglasögon. Dessa var förståss mycket användbara en sådan här solig kväll där solen vägrade att gå ner och stod oss rakt i huvudet på min balkong.

Bilderna från denna festen föressten, de hittar du som vanligt under länken Fester som befinns under kategorin Bilder här till vänster. Mycket nöje!

  Kategorier: Bilder, Fest

  Kommentarer