Nya bilder igen

Ytterligare 11 bilder har lyckats leta sig in på min sida idag. Dessa bilder kommer från den 29 juli då det var Fjordfestival här i stan. Som synes var det en mycket festlig tillställning. Jag vet att förra året så regnade det mycket den dagen då jag hade mina Trollhätte-vänner på besök. Som tur höll vädret sig bättre i skick denna gången samt att vi inte gjorde
andra felval av ställen att gå på som vi gjorde då. En totalomvändning på en misslyckad kväll till en total underbar kväll.

Jag har skurit ganska rejält i urvalet till dessa bilder då jag knäppte en totalt över 100 bilder denna afton. Vissa av dessa bilder valde jag dock för de inblandades bästa att inte visa så här. Skulle någon av dessa personer då ändå vilja se dessa roliga bilder så vet Ni var jag bor 😛

  Kategorier: Bilder, Fest

  Kommentarer