Nya bilder från Hemsedal!

Okey, jag vet, sommarn är slut och hösten börjar komma och jag lägger upp rena vinterbilder. Jag skäms givetvis lite men tycker ändå att senare är bättre än aldrig. Varför det dröjt så länge att publicera dessa bilder beror helt enkelt på att jag inte hittat något bra program för att beskära bilder utan att propotionerna ändras. Detta har jag nu funnit i Windows Vistas inbyggda bildprogram. Så nu i fortsättningen kommer det vara lättare att beskära mina bilder.

Dessa bilder var som sagt tagna i april tidigare i år. Och som Ni säkert redan har förstått så har jag fler bilder från i år liggande på lager som bara väntar på att beskäras och skickas upp på sidan. Jag närmar mig med försiktiga steg nu 1000 bilder på denna sidan och det är något som jag tänkt bräcka ganska snart. Så håll ut för fler bilder så småningom.

I dag skall jag förövrigt fira min lillebror Theo genom att ta med honom till Göteborg och gå runt lite i Unerverseum. Han fyllde 10 år den 11 september och fick där ett litet presentkort på en dag i Göteborg kan man väl säga. Sen skall vi väl äta middag där nere och kanske gå på bio om tiden hinner med.

  Kategorier: Bilder, Semester

  Kommentarer