Toarenovering

I skrivande stund så håller HSB på så gott dom kan att rasera min toalett. Detta har dom hållt på med i över 1 vecka nu. Men tro inte att dom kommer vara klara inom det närmaste. 4 november så är min nya toalett färdig för att använda igen. Då har jag fått kakel över hela väggarna samt en ny dushkabin, ja allt inne i toaletten är helt srillans nytt rättare sagt.

Annars så tänkte jag att jag skulle gå och klippa mig i dag. Jag har typ lite vägrat att klippa mig sedan dom höjde priserna för en killklippning till samma nivå för en tjejklippning. Mitt hår tar 6-7 minuter att klippa där jag klipper mig. Klart att det måste vara billigare än en klippning av mera hår än det jag har. En tidsmässig taxa vore att föredra om man nu vill ha så jämställt som möjligt då det faktiskt finns killar med långt hår och tjejer med kort.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer