Hemkommen ifrån Zakynthos

Nu så har vi kommit hem ifrån Grekland. Vi landade klockan 22:35 i tisdags kväll. Så jag har bara varit hemma i 1 dag än så länge. Har fortfarande semester vilket är mycket skönt. Är dock lite halvt sjuk. Men jag har i alla fall redigerat färdigt alla bilderna. Av över 500 bilder har jag valt ut 58 stycken som får representera vår resa till Grekland detta året.

Själva resan var en mycket lyckad historia. Värme fick vi gott om. Inte för att jag såg någon fakta på att det var över 35 grader under på dagen så kan jag med stor säkerhet säga att sådant var fallet. Det var alltså äckligt varmt hela tiden och man var verkligen tvungen att doppa sig i havet/poolen hela tiden för att inte få solsting. Men vi hade ju betalat för värme och jag kan inte klaga för att vi inte fått det.

58 bilder finns som sagt uppdaterade under Bilder – Grekland. Håll till godo!

  Kategorier: Bilder, Semester

  Kommentarer