27 nya bilder från Lofsdalen

Nu så äntligen har jag sorterat ut bland de mängder bilder jag tog upp i Lofsdalen. Många av dem var som sagt bara dokumenterande bilder som jag inte anser riktigt platsa in här. Endast några sådana är av den anledningen medtagna här. Bilderna hittar Ni under länken Lofsdalen som vanligt här till vänster.

En annan fundering jag har haft under veckan när jag åkt buss är snus och tuggummi. Hur kommer det sig att alltid dessa 2 saker efter de är använda är så strategiskt placerade för att vi ovetande osnusande människor skall komma i kontakt med dem? Oftast färdigtuggade tugummin placerade på de spakarna i bussen där man helt otänkande drar i för att sjunka ihop inför en skön sömn på vägen till bussen. Gärna sitter de även under stolar där man gärna sätter handen för att dra in stolen under sig eller liknande ställen.

Tänkte bara att jag behövde få ut detta ur mig så att det inte är någon hemlighet som jag tar med mig i graven någon gång i framtiden.

  Kategorier: Bilder, Semester

  Kommentarer