Elak busschafför

I dag när jag ifrån jobbet skulle åka som vanligt efter en helt vanlig arbetsdag så hände något mycket snopet. Stod och vänta på bussen i dryga 5 minuter som vanligt. Bussen kom som vanligt. Dock så körde framför den en elak lokalbussförare sin bullriga forntidsbuss. Jag gick från den och vinkade fram den eftersom Uddevalla bussen kom bakom den. Den elaka busschaffören bara tittade på mig och flinade så där riktigt elakt som man blev berättad om när man var liten att fula gubbar kunde göra. Då skulle man undvika dessa. Denna gången gick det dock inte, hur mycket jag än vinkade förbi honom så körde han ändå fram till mig. Jag försökte springa i sidled så Uddevallabussen skulle se mig men ack det gjorde den inte. Så den körde förbi.

Snabb i tanken som jag är så slänger jag mig på bussen med den elaka busschaffören i för att hoppas att den går förbi Båberg så jag kunde komma ikapp Uddevallabussen. Men så väl var det inte idag. Den elaka busschaffören körde bussen ända till Vänersborg vilket jag fick tillbringa en tid i innan det gick en buss till Uddevalla därifrån.

Skall försöka sova bort denna mycket omskakande upplevelse. Får ha gosedjuren nära mig i natt ifall jag skulle vakna upp helt kallsvettig och bara se den elaka vänersborgs busschaffören.

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer