Nygammal funktion

Har nu lagt till en funktion som försvann i flytten till denna nya layout av sidan. Om Ni kommer ihåg så kunde man hålla musen över bilder och länkar etc för att få upp en liten hjälptext. Detta var kanske lite överdrivet använt på min förra sida. Så nu när jag har lagt till denna funktionen här har jag bara valt att använda den på de 4 slumpmässigt valda bilder överst på sidan. Vilket gör att du nu kan läsa lite information om bilderna, då du håller musen över dem, mer än att bara se dem.

Jag tror att denna funktionen hjälper till mycket då man vill veta mer om bilden i fråga. Jag har ju under tiden denna funktionen varit nere hunnit med att strukturera om i bilddatabasen så att varje bild numera har en rubrik och datum. Detta gör att funktionen blir än mer användbar då man också ser när den var tagen. Mycket nöje…

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer